вівторок, 07 жовтня 2008 07:06

На кордоні згоріли шуби

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

У суботу на українсько-російському кордоні в Луганській області працівники Служби безпеки України перекрили контрабандний канал переправлення споживчих товарів невідомого походження до країни.

— Вантажівка з причепом із партією коштовних шуб, шкіряного одягу намагалася незаконно перетнути кордон України, — кажуть у прес-службі СБУ. — Водій фури не зважав на жодні попереджувальні сигнали. Поїхав прямо на працівників СБУ.

Щоб зупинити вантажівку, правоохоронці почали стріляти по колесах авто. Через пошкоджені гальмівні колодки виникла пожежа. Товар разом із вантажівкою згоріли.

Водія та експедитора шуб затримали. Ніхто не постраждав.

— Готувалися до цієї операції кілька днів, — кажуть у Службі безпеки України. — Залучили бійців Центру спецоперацій. На кордоні діяло організоване злочинне угруповання, яке налагодило цей канал.

Оцінити знищений товар не вдалося, оскільки він увесь згорів. Попередньо відомо, що товару було на кілька мільйонів гривень.

Зараз ви читаєте новину «На кордоні згоріли шуби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі