середа, 07 листопада 2007 07:06

На Донеччині живе 79 мільйонерів

Згідно із задекларованими цього року доходами, в Україні є 98 мільйонерів. Із них 79, тобто 80%, живуть на Донеччині.

— Це люди, які задекларували понад мільйон гривень своїх доходів. — пояснюють у прес-службі Державної податкової інспекції Донеччини.

Торік в Україні офіційно було 62 мільйонери. Цьогоріч їх побільшало на 36. В Інституті економічних досліджень та політичних консультацій кажуть, що немає нічого дивного в тому, що мільйонерів в Україні більшає.

— Розвивається економіка, а разом із нею й доходи населення. Просто у заможних людей гроші вкладені в якусь справу і доходи значно відчутніші. До того ж, вони менше потерпають від інфляції, — пояснює виконавчий директор інституту Оксана Кузяків, 35 років. — А щодо Донеччини, то там сконцентрована більшість українських промислових заводів.

Цього року в Донецькій податковій інспекції декларували й незвичні доходи. Німець, який був задіяний у будівництві в місті Єнакієве, задекларував дохід у 328,7 тис. грн. Ще одному донеччанину подарували квартиру. Він задекларував її вартість в сумі 119,3 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині живе 79 мільйонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі