четвер, 25 листопада 2010 01:30

На "Діамантовий бал" треба надівати коштовне каміння

26 листопада в Національній філармонії України відбудеться благодійний "Діамантовий бал". На ньому запланували аукціон та концерт класичної музики. Серед запрошених — українські політики, дипломати й бізнесмени.

— Чоловіки мають бути в костюмах, жінки у вечірніх сукнях, — наголошують організатори. — На балі заборонено лаятися. Кавалерам рекомендується говорити дамам компліменти. Не заведено, щоб жінки запрошували чоловіків до танцю. Негласним дрес-кодом балу буде коштовне каміння. Шляхетна місія та вишуканий стиль зроблять бал головною світською подією сезону. На торги виставлять картини онкохворих дітей.

— Їх дітки малювали з відомими українськими художниками та скульпторами: Євгенією Гапчинською, Олегом Пінчуком, Олександром Клименком. Уторговані кошти підуть на потреби Дитячого онкогематологічного центру Охматдит у Києві.

Запрошення на двох осіб коштує від 300 до 500 євро (3300–5500 грн. — "ГПУ").

 

Вистава "Ідіот" триватиме п'ять із половиною годин

26 і 27 листопада на сцені столичного театру ім. Франка відбудеться київська прем'єра вистави "Ідіот" литовського режисера 58-річного Еймунтаса Някрошюса. Спектакль триває 5,5 год. Квитки коштують 150–950 грн. Із литовської перекладатимуть за допомогою субтитрів на екранах біля сцени. Світова прем'єра відбулася торік улітку в містечку Тіволі біля Рима. На неї з'їхалися шанувальники вільнюського театру "Мено Фортас" з усієї Італії. Виставу показали також у Португалії, Польщі, Росії. Після України повезуть до Бразилії.

Зараз ви читаєте новину «На "Діамантовий бал" треба надівати коштовне каміння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі