вівторок, 29 березня 2011 02:45

На біл-борд біля дитсадка наклеїли еротику

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

У Хмельницькому на семи біл-бордах у різних частинах міста наклеїли напівоголені жіночі сідниці. У такий спосіб радіо "Люкс-ФM" проводило рекламну акцію. На щиті напис: "Твоя попа в наших руках". Одну з таких реклам встановили на вул. Сковороди навпроти дитячого садка.

— Мало того, що на телебаченні показують, ще й на біл-бордах, — говорить Іванна Мазій, 28 років. — Потрібно проповідувати якісь моральні цінності.

Вона наздоганяє сина, що побіг на територію дитсадка.

— Це аморально, — розповідає 40-річний Сергій. — Подивіться на цю молодь. Як вона одягається. Мені 40 років, а я на машині їду і на ноги заглядаю. Це ж благодаря таким ось рекламам із задніцами.

Згідно з рекламою, людина мала зателефонувати до студії радіостанції і в прямому ефірі розповісти, що хотіла би зробити зі своєю дупою. За кращу історію давали 10 тис. грн.

— А я до цього нормально ставлюся, — каже 15-річний Володимир Рохманін. Хлопець веде молодшого брата у дитсадок. — Напевно, діти по телевізору і не такого надивляться.

Скарги на рекламу почали надходити до міськвиконкому.

— Перший раз подзвонили 10 березня після обіду, — розповідає Зоя Діденко, голова громадської ради при Хмельницькому міськвиконкомі. — А всього дзвінків було близько 10. Що радує, телефонували люди різного віку. За дорученням правління ми Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення надіслали листа.

У ньому запитали працівників радіо: "Невже ви не можете знайти впливу на голови жителів обласного центру, а впливаєте лише на те, що нижче спини?".

Прокуратура побачила у цих зображеннях порушення Закону "Про захист суспільної моралі". 18 березня внесла приписи двом власникам рекламних носіїв. Змусила їх негайно зняти рекламу. А увагу міського голови Сергія Мельника звернули на забезпечення належного контролю за розміщенням подібного.

— Ми доручили управлінню у справах захисту прав споживачів притягнути винних підприємців до адмінвідповідальності, — каже 34-річна Наталя Гончарук, старший помічник прокурора області — 21 березня рекламу зняли. А згідно з договором ці зображення мали висіти до кінця березня.

Зараз ви читаєте новину «На біл-борд біля дитсадка наклеїли еротику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі