вівторок, 15 травня 2007 07:06

Могилевську хочуть закидати яйцями

Наталію Могилевську пообіцяли закидати яйцями на концерті 26 травня в Тернополі, якщо та не співатиме українською. Активісти організації "Тризуб" заклеїли афіші про виступ киянки попередженнями: "Українські артисти співають українською! Або не співають взагалі".

— Ми проти того, щоб українська співачка Могилевська виконувала пісні чужою мовою, — каже керівник міської організації "Тризуб" Віктор Кремінь. — Такими листівками ми її лише попереджаємо. Якщо вона не зрозуміє, нагадаємо про це й на концерті.

Торік тернопільські "тризубівці" закидали яйцями співачку Ірину Білик, яка приїхала з російськомовною програмою. А ще раніше перепало Андрієві Данилку та гурту "ВІА Гра".

Організатори концерту Могилевської претензій "Тризуба" не розуміють.

— Хіба спів російською мовою — це пропаганда чужої культури? — дивується Олександр Пеньківський. — Наприклад, гурт "Піккардійська терція" теж має у своєму репертуарі пісні іноземною мовою. То що, їх теж потрібно яйцями закидати?

За безпекою глядачів і артистів на концерті слідкуватимуть три охоронні служби.

Зараз ви читаєте новину «Могилевську хочуть закидати яйцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі