середа, 26 вересня 2007 07:07

Микола Тоюнда онімів у лісі

Кількакілограмова дубова гілка впала на голову 16-річному Миколі Тоюнді в лісі поблизу села Кідри Володимирецького району Рівненської області. Від удару підліток онімів.

У п"ятницю після обіду Анатолій Тоюнда разом із синами пішов до лісу нарубати дров. Чоловік виліз на дуб і спилював гілки. Сини підбирали і складали до купи. Одна з галуз тріснула й впала Миколі на голову. Відскочити він не встиг.

— Чоловік викликав мене по мобільному, — каже завідуюча фельдшерсько-акушерським пунктом Яна Кібиш, 22 роки. — Ворушити сина він боявся. Хлопець увесь посинів, стогнав, щось нерозбірливо говорив, а потім йому відібрало мову.

Підлітка машиною відвезли до лікарні. На півдорозі зупинили "швидку", Микола знепритомнів.

— Він у важкому стані в травматології — забій головного мозку, внутрішня кровотеча. Гілка пробила потиличну кістку, — розповідає Яна.

Тоюнда не отримав повної шкільної освіти. Батьки хлопця з релігійних переконань заборонили йому йти до 10 класу. Окрім Миколи, в сім"ї є ще 8 неповнолітніх дітей.

Зараз ви читаєте новину «Микола Тоюнда онімів у лісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі