вівторок, 22 січня 2008 07:07

Микола Даценко вдавився хлібом

12 січня поховали 44-річного Миколу Даценка з села Бутівці Хорольського району. Напередодні вранці чоловік прийшов до Ощадбанку оформити документи на виплату відшкодування за "радянські" вклади.

— Сидів із восьмої ранку на стільці й чекав своєї черги, — розповідає секретар Староаврамівської сільської ради, до якої належать Бутівці, 35-річна Наталія Яковенко. — Ще заходив у сільраду робити ксерокопію документів. Люди кажуть, їв хліб. Потім упав. Доки прибіг фельдшер, Микола Михайлович уже не дихав. Лікарі констатували нещасний випадок від закупорки дихальних шляхів.

У загальному списку черги Даценко був 39-й. Того дня перед ним залишалося чотири-п"ять осіб.

Народився Микола Даценко в селі Староаврамівка Хорольського району. Після закінчення сільської школи пішов працювати різноробочим на місцеве підприємство "Зоря". Жив із батьками. Після їхньої смерті поміняв хату й переїхав до сусіднього села Бутівці.

— Тихенький такий був, і кота не образить. Не пив, — говорить Яковенко. — Жив сам. Колись мав громадянський шлюб, але він тривав не більше місяця. Дітей у нього не було.

У Даценка залишилася рідна старша сестра Галина і троє племінниць. Вони живуть у селі Новоаврамівка Хорольського району. Похорон Миколи відбувала сестра.

Зараз ви читаєте новину «Микола Даценко вдавився хлібом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі