середа, 24 вересня 2008 07:08

Мешканці контролюватимуть ремонти під"їздів

У Черкасах якість виконаних ремонтно-експлуатаційними управліннями робіт у домах засвідчуватимуть акти, підписані старшим по будинку чи під"їзду. Якщо таких людей немає, то документ підписуватимуть троє мешканців.

— Установити такий контроль нас змусили численні скарги жителів Черкас, — пояснює заступник міського голови Андрій Дзюба. — Трапляються випадки, коли фарба у відремонтованому під"їзді відпадає вже наступного року. Або після ремонту покрівлі зі стелі тече вода.

Мешканці будинку візуватимуть акти після ремонту під"їзду, даху, міжпанельних швів. Також після знищення гризунів, комах, прибирання підвалів.

— Це краще, ніж звіти виконаних робіт, які надсилали щомісяця ремонтно-експлуатаційні управління, — вважає 60-річна Надія Зінченко. — Бо я тому не вірила. За звітом реально не можна перевірити виконану роботу комунальниками. Не присилати ж їм КРУ щомісяця? Шкода, що таких актів не було кілька місяців тому. У нас у під"їзді зробили ремонт, і фарбою побілували по побілці. Тепер вона відпадає.

Зараз ви читаєте новину «Мешканці контролюватимуть ремонти під"їздів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі