четвер, 28 серпня 2008 07:08

Мер Чернігова пообіцяв не продавати стадіон

24 серпня міський голова Чернігова зустрівся з олімпійськими чемпіонками, важкоатлетками Наталією Давидовою, Ольгою Коробкою та тренером Олександром Риковим. Спортсменки передали мерові листа, написаного в Пекіні. Вони занепокоєні чутками, про те, що незабаром центральний стадіон імені Юрія Гагаріна можуть передати до приватної власності. На його важкоатлетичній базі чемпіонки готуються до змагань.

47-річний Олександр Соколов запевняє, стадіон не можна продавати. На нього претендує футбольний клуб "Десна".

На головній арені міста й області проводять заняття дві дитячо-юнацькі спортивні школи та факультет фізичного виховання педінституту.

Друга обіцянка мера — дешеве тепло для спального масиву Рокоссовського. До нього від місцевої теплоенергоцентралі збудували теплотрасу. Та будинки досі опалюють  котельнями "Облтеплокомуненерго". Другий рік підприємства не можуть домовитися, хто обслуговуватиме масив.

— Цього року Росія ще підніме ціну на газ, — каже Соколов. — Тому питання опалення на Рокоссовського поставлю руба. У кого послуги будуть дешевшими, той і опалюватиме.

Зараз ви читаєте новину «Мер Чернігова пообіцяв не продавати стадіон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі