вівторок, 26 червня 2007 07:08

Мати загиблої десятикласниці не розмовляє

17-річну Ольгу Віхоть 19 червня поховали в селі Великий Дорошів Жовківського району Львівської області. Дівчину на швидкісній трасі збив легковик темно-синього кольору. Водій після скоєного утік із місця події.

У ніч на неділю десятикласниці Ольга Віхоть, Ірина Козак та Лілія Потерейко поверталися з хлопцями із сільської дискотеки. Раптом на швидкісній трасі засвітилися фари, машина влетіла просто в гурт і зачепила Ольгу. Дівчину відкинуло на 14 м. Водій зупинився, подивився, що накоїв, і помчав у бік Львова.

Друзі викликали "швидку". Лікарів довго не було, тому дівчину повезли до шпиталю машиною. Дорогою Ольга померла на руках у свого приятеля Андрія Кухаря.

— На місце пригоди виїхали дев"ять розшукових груп під керівництвом начальника Василя Струса, — розповідає начальник прес-центру обласного управління ДАІ Світлана Добровольська. — Перевірили всі сервіси, заправки, опитали людей. Очевидці повідомили, що дівчину збила "дев"ятка" чи "жигулі" 99-ї моделі.

Інспектори руху пообіцяли тисячу гривень за допомогу в розшуку водія.

Козак після загибелі подруги звернулася до лікарів. Матір Ольги Любов Віхоть  перебуває в шоковому стані, не їсть і не розмовляє.

— Сільську громаду не лише засмутив, а й обурив цей випадок, — говорить директор Великодорошівської школи Василь Гундза, 44 роки. — Якщо найближчим часом на дорозі не буде поста ДАІ чи принаймні двох світлофорів, ми перекриємо швидкісну трасу.

Зараз ви читаєте новину «Мати загиблої десятикласниці не розмовляє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі