вівторок, 25 грудня 2007 07:12

Мати трійні отримала трикімнатну квартиру

Тимчасово безробітний житель села Княжолука Долинського району Івано-Франківської області Володимир Остапів із дружиною Іриною отримали трикімнатну квартиру в райцентрі Долина. Вартість помешкання — 150 тис. грн.

10 травня Ірина Остапів, працівниця місцевого відділення "ПриватБанку", народила трійню. Скільки дітей з"явиться на світ, вона не знала до дев"ятого місяця вагітності. Близнята Аліна та Ілона — однояйцеві, важили майже по два кілограми, а їхня сестра Уляна — 1800 г. Вона не буде схожою на сестер, хоча діти народилися разом. Бо спочатку запліднилися дві яйцеклітини, потім одна з них поділилася ще раз.

Символічний ордер на квартиру за кошти обласного бюджету в день святого Миколая подружжю вручили голова Івано-Франківської облдержадміністрації Микола Палійчук та голова обласної ради Ігор Олійник. Раніше молода сім"я жила у старій хаті з батьками.

Зараз ви читаєте новину «Мати трійні отримала трикімнатну квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі