середа, 11 липня 2007 07:08

Машину колишнього мера переобладнають під катафалк

У п"ятницю зранку в Черкасах піде з молотка автомобіль "крайслер". На ньому любив їздити колишній міський голова, нардеп 5-го скликання 51-річний Володимир Олійник. Експерти оцінили авто у 62 171 грн.

— Я переконаний, що кінцева ціна за машину буде значно вищою. Уже з"явився потенційний покупець. Він хоче переобладнати її під катафалк і подарувати бюро ритуальних послуг, — каже 49-річний Олександр Котькалов, директор КП "Медтранс", у гаражі якого стояв автомобіль.

"Крайслер" за $34 тис. придбали десять років тому для перевезення тяжкохворих. "Медтранс" надає такі послуги. Проте машину використовували не за призначенням. Нею користувалися чиновники на чолі з колишнім мером.  Останнім часом автомобіль переважно простоював у гаражі. Тому депутати міськради вирішили його позбутися.

Окрім "крайслера", з аукціону продадуть ще 15 автівок. Виручені гроші, за словами директора "Медтрансу", підуть на розвиток підприємства.

Зараз ви читаєте новину «Машину колишнього мера переобладнають під катафалк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі