вівторок, 05 серпня 2008 07:04

Машина провалилася під асфальт

У суботу опівдні джип "Тойота РАВ-4" провалився під асфальт на перехресті одеських вулиць Левітана та Люсдорфської дороги.

Автівкою керував 36-річний чоловік. Він не травмувався.

— Машина в той час стояла на світлофорі. Дочекавшись зеленого, водій рушив. Джип провалився під асфальт. Коли приїхали інспектори, то з ями стирчали задні колеса. На місце пригоди прибули всі міські служби. Водій був зляканий. Машину витяг кран, — розповідає Наталія Бєлінська із прес-служби Державної автоінспекції Одеської області.

У "тойоти" пошкоджена ліва сторона. Люди, які допомагали витягувати машину, кажуть, що потрібно буде міняти капот, двері та крила.

— Бувало, машини потрапляли у відкриті каналізаційні люки. Але такого, щоб провалювалися посеред асфальту, в Одесі ще не було, — запевняє Бєлінська.

Провал виник через те, що прорвало каналізаційну трубу діаметром 1,2 м.

— Труба зроблена із бетонних кілець. Залягає на шестиметровій глибині. Бетон розкришився, вода вимила котлован. Джип наїхав на нього, тому й провалився асфальт, — пояснюють у підприємстві "Інфоксводоканал", на балансі якого перебувають водогони Одеси.

Зараз ви читаєте новину «Машина провалилася під асфальт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі