четвер, 20 грудня 2007 07:04

Маршрутне таксі в"їхало в дерево: є жертви

У вівторок о 16.00 на дорозі неподалік села Ільковичі Сокальського району Львівської області перекинулася й загорілася  маршрутка ПАЗ-672. У салоні перебував 31 пасажир.

— Спочатку все було спокійно, — розповідає пасажирка маршрутки 25-річна Віра Сопчук із села Скоморохи Сокальського району. — Моя мама стояла спереду й помітила, що водій час від часу ковтає білі горошинки. Усі думали, що це цукерки. Тепер припускаємо, що йому боліло серце, і він пив таблетки. Згодом водій закашляв і почав сам із собою розмовляти.

Поблизу Ількович пасажири побачили газову яму й закричали. Водій намагався перестрибнути її, маршрутку відкинуло на ліве узбіччя, де вона зіткнулася з деревом.

33-річний водій Сергій Савонік загинув на місці. У нього не знайшли посвідчення водія. З дружиною та двома дітьми Савонік жив у селі Сирники Луцького району Волинської області.

Десятьох травмованих пасажирів доправили до Сокальської районної лікарні. Нині семеро перебувають у реанімації. Лікарям не вдалося врятувати життя 45-річній Ользі Царик із села Перетоки.

— Ольга була на сидінні одразу за водієм, — каже 47-річна Марія Марущак, голова Скороморохівської сільської ради. — Вона знепритомніла, померла в реанімації. Із Сокаля додому поверталася, дітям за подарунками на Миколая їздила.

Ольга Царик працювала оператором у газовому управлінні. Виховала 23-річну доньку Олесю та сина Ігоря, 27 років, допомагала доглядати онука Ігоря, якому лише рік. Жінку поховають після свята Миколая, 20 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Маршрутне таксі в"їхало в дерево: є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі