четвер, 31 січня 2008 07:08

"Мандри" виступили перед миротворцями в Косово

26 січня гурт "Мандри" виступив перед українськими миротворцями в Косово. Поїздку їм організував благодійний фонд "Відкрий Україну", заснований теперішнім спікером Арсенієм Яценюком.

— Концерт тривав півтори години. Це було щось — коли солдати з калашами в руках починали танцювати! — захоплено розповідає 35-річний Сергій Фоменко, лідер "Мандрів". — Зал співав із нами. Наші хлопці запросили ще й миротворців із Польщі, Росії, Італії, Пакистану. Усі були в захваті. Такі концерти треба влаштовувати раз на півроку — це чудова емоційна розрядка для солдатів та хоч якась вісточка з дому.

Музиканти провели в Косово три дні.

— Ми спілкувалися з солдатами, міряли їхню форму, дивилася на техніку, зброю. А ще отримали звання миротворців і сертифікати, що це засвідчують, — усміхається Фома. — Гадаю, напишемо декілька пісень про миротворців. А невдовзі плануємо поїхати на миротворчу базу до Ліберії, підтримати наших солдат.

Благодійний Фонд "Відкрий Україну" існує з 2007 року. Його мета — покращення іміджу України у світі та захист прав українців, які живуть за кордоном.

Зараз ви читаєте новину «"Мандри" виступили перед миротворцями в Косово». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі