понеділок, 15 грудня 2008 17:34

Максим Пашаєв помер після автокатастрофи

 

20-річний Максим Пашаєв, захисник дніпропетровського футбольного клубу "Дніпро" та капітан молодіжної збірної України, помер у п"ятницю внаслідок автокатастрофи.

Напередодні, 11 грудня, Максим відвіз матір із міста Кременчук до Борисполя. Звідти жінка полетіла на відпочинок до Єгипту. Провівши її, Максим поїхав назад у Кременчук. Біля селища Градизьк на Полтавщині його авто під час обгону потрапило на обмерзлу ділянку траси, вилетіло в кювет. До Кременчука залишалося їхати півгодини.

"Швидку" викликав водій машини, яку намагався обігнати Максим. Непритомного Пашаєва доправили до лікарні Градизька. Туди приїхала бригада нейрохірургів із Дніпропетровська та Києва. У Максима була відкрита черепно-мозкова травма, переломи черепа та хребта. Постраждалого підключили до апарата штучного дихання. Через надто важкий стан лікарі вирішили на консиліумі не перевозити Пашаєва до столичної лікарні. За добу він помер.

Пашаєв народився в місті Красний Луч на Луганщині. До "Дніпра" потрапив 2004-го. Сезон 2007–2008 провів у криворізькому "Кривбасі". У сезоні 2008–2009 знову повернувся до "Дніпра". Грав під номером "5". У збірних України різного віку Максим зіграв майже сто матчів.

У понеділок вранці з Максимом Пашаєвим прощалися в Кременчуці на Полтавщині.

Зараз ви читаєте новину «Максим Пашаєв помер після автокатастрофи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі