середа, 18 лютого 2009 18:04

Майстра на годину викликають за 40 гривень

Автор: малюнок: Дмитро СКАЖЕНИК
 

У Миргороді на Полтавщині відкрили сервісне бюро дрібного побутового ремонту "Майстер на годину". Виїзд майстра безплатний. А година роботи коштує 40 грн.

— Ідея створити таке бюро виникла після новорічних свят. Усе обміркував і вирішив, що ця справа перспективна. У час фінансової кризи люди нових речей, меблів не купуватимуть, а ремонтуватимуть старі, — пояснює Михайло Кваша, 27 років. — Знаю багато людей, де в сім"ї немає чоловіка. А потреба прибити поличку, навісити карниз, поставити замок, відремонтувати вимикач, засклити вікно виникає часто. Та й відповідного інструменту для якогось одноразового ремонту в такий складний фінансовий час купувати ніхто не буде.

Минулого тижня Кваша отримав замовлення повісити на кухні шафи. Працювали дві особи. Господар за послуги заплатив 50 грн. В іншій квартирі за 20 грн замінили на кухні кран, що протікав.

Михайло Кваша пояснює, що має для відповідних робіт кваліфікованого електрика, спеціаліста газової служби з допусками до виконання ремонту.

Зараз ви читаєте новину «Майстра на годину викликають за 40 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі