середа, 04 липня 2007 07:04

Майор переносив мобілки у презервативах

37-річний Ігор Шпікула працював у Копичинецькій колонії на Тернопільщині. У середині червня він намагався пронести у відрі з фарбою чотири мобільні телефони для в"язнів. Але спроба не вдалася.

— Майор внутрішньої служби чудово знав, що в зону не можна передавати заборонені предмети, — каже прес-секретар обласного прокурора Леся Долішна. — Однак із двома засудженими розробив цілий план.

Інспектор погодився пронести телефони за винагороду в 400 гривень — по сотні за телефон. Вирішили, що друзі в"язнів на волі нададуть колонії гуманітарну допомогу водоемульсійною фарбою. На дно відра вони поклали чотири мобільні телефони із сім-картами та зарядними пристроями до них.

Шпікула минув перший контрольно-пропускний пункт. Та біля другого мобільники, запаковані у презервативи, спливли на поверхню.

Справу майора розглянув Гусятинський районний суд. Шпікулу звільнили з роботи і присудили сплатити 425 грн штрафу.

Ігор Шпікула працював у Копичинецькій колонії 13 років. Має дружину і двох дітей. Родина займається бізнесом — тримає два продовольчі магазини.

Зараз ви читаєте новину «Майор переносив мобілки у презервативах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі