вівторок, 10 червня 2008 07:10

Майор ДАІ збив двох студентів

Майор житомирського ДАІ 36-річний Андрій Насонов у п"ятницю ввечері збив на чорній " Шкоді Октавії" двох студентів Житомирського державного технологічного університету, коли ті переходили вулицю. Кажуть, машина рухалася зі швидкістю 120 км/год.

Першим під колеса потрапив 19-річний студент. Від удару його відкинуло на 12 м. Другим постраждав його 18-річний приятель, його відкинуло вбік від машини. Хлопців доправили в різні лікарні Житомира. У старшого — гематоми та струс мозку, в молодшого — відкритий перелом ноги.

Після аварії "шкоду" оточили кілька десятків людей. Почали бити водія і машину. Потім на місце ДТП приїхали міліціонери та даїшники, які забрали Насонова в одну зі службових машин. До приїзду "швидкої" водій лежав на задньому сидінні в салоні автівки.

Житомиряни не розходилися до ночі, вимагаючи покарати водія. Майже об одинадцятій вечора в наркодиспансері йому зробили аналізи крові на вміст алкоголю — 1,4 проміле при допустимій концентрації 0,5 проміле. Насонов залишається в ізоляторі.

Постраждалі студенти не місцеві. Один родом із Бердичева, другий — із Коростеня.

Зараз ви читаєте новину «Майор ДАІ збив двох студентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі