вівторок, 05 квітня 2011 01:30

"Людина, яка місяць не поїла м'яса, не стане кращою"

— До посту я ставлюся негативно, — каже столичний біоенергетик Юрій Козлов, 47 років. — У Біблії сказано: "від їжі не убуде й не прибуде". Гріх не в тому, що ти їси, а в тому, що говориш і як живеш. Людина, яка місяць не поїла м'яса, не стане кращою. З погляду медицини піст шкідливий. 40 днів не їмо м'яса й організм перестає виробляти речовини для його переварювання. Настає свято. Нажираємось ковбаси, м'яса, напиваємось горілки й миттєво садимо шлунок та печінку. Щоб правильно поститись, треба протягом двох тижнів до початку обмежувати себе у їжі. І по закінченню посту — по-трішки починати їсти. Тоді це піде на користь.

З енергетичного погляду піст добрий тим, що людина стає хазяїном свого тіла. Не її бажання, а вона сама вирішує, що їсти. Це виховує. Енергія прибуває. Але тільки, якщо це людині в радість: "Який я молодець, що зміг перемогти своє бажання їсти м'ясо". Якщо кожного дня мучиться, не може дочекатись, коли цей піст кінчиться, це тільки шкодитиме. Краще вже не постувати в такому разі.

7


СТІЛЬКИ тижнів триває Великий піст. У цей час з їжі треба виключити продукти тваринного походження — м'ясо, молоко, яйця. Олію й рибу можна вживати тільки в суботу, неділю та на свята.

 

Зараз ви читаєте новину «"Людина, яка місяць не поїла м'яса, не стане кращою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі