пʼятниця, 04 квітня 2008 07:10

Луценко тримає в банку одну гривню

Луценко тримає в банку одну гривню

У середу кілька вітчизняних політиків оприлюднили свої декларації про доходи за минулий рік. Найбагатший українець Рінат Ахметов, 41 рік, заробив 101 млн грн.

Основна частина його доходу, 99 млн — від продажу цінних паперів. Подарунків він отримав на 1,5 млн. Депутатська зарплатня склала трохи більше 150 тис. грн. Але Ахметов витратив її на доброчинність. У його власності — дві квартири площею 1242 кв. м і гараж на 61 кв. м.

Міністр внутрішніх справ 43-річний Юрій Луценко торік заробив 1396 грн. Політик пояснює, що весь рік був безробітним, а працевлаштувався лише в грудні. Натомість його дружина Ірина заробила майже півмільйона гривень.

Луценко має квартиру площею 27,5 кв. м. У банку головний міліціонер зберігає 1 грн. У його дружини — квартира площею 55 кв. м і чотири машини: "інфініті", "хюндай", "фольксваґен" та "Шкода Октавіа".

Утричі менше, ніж за попередній рік, 2007-го заробив міністр оборони Юрій Єхануров, 59 років, — 133 тис. грн. На його банківських рахунках — 223 тис. грн. Із нерухомості у міністра квартира площею 76,6 кв. м. Їздить на "Тойоті Прадо". Його сім"я має вдвічі більшу квартиру та гектар землі.

Зараз ви читаєте новину «Луценко тримає в банку одну гривню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі