понеділок, 26 січня 2009 17:14

Лобода і Скрипка зібралися на Євробачення

Лобода і Скрипка зібралися на Євробачення

Список учасників національного відбору на Євробачення-2009 оприлюднив Перший національний канал. Заявки на участь подали 63 виконавці.

7 і 8 лютого журі відбере з них 30 учасників. 22 лютого або 1 березня виступлять 15 фіналістів. Переможця виберуть телеглядачі, голосуючи в прямому ефірі.

Головними претендентами на участь у конкурсі від України раніше називали дует Потапа й Насті Каменських. Але вони відмовилися подавати заявку, пояснивши, що не поїдуть на Євробачення через кризу. Зате в переліку учасників опинилися співачка Світлана Лобода й гурт "ВВ". Його соліст Олег Скрипка нічого не коментує. Лобода відпочиває в Індії, на дзвінки не відповідає.

У відборі братимуть участь сім проектів продюсера Юрія Нікітіна — співак Василь Бондарчук, гурти "НеАнгели", "НікітА", "По-Ма-Да", "Авіатор", "А.Р.М.І.Я", Hollywood. Учасниці пісенного конкурсу "Нова хвиля-2008" тріо "Закльопки" вже підготували для конкурсу номер.

— Дівчата самі написали пісню на Євробачення, — каже "ГПУ" продюсер гурту Юрій Фальоса, 46 років. — Зі всіх учасників "Закльопки" — найбільш професійні. Олег Скрипка, звісно, має більше досвіду. Але він не для Євробачення, це вчорашній день. А чим здивує Європу Світлана Лобода? Тут вона дивує всіх хіба своїм тілом, сексуальністю, епатажем. Для Європи цього замало.

Фінал Євробачення-2009 відбудеться 16 травня в Москві. У конкурсі братимуть участь 43 країни.

Зараз ви читаєте новину «Лобода і Скрипка зібралися на Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі