четвер, 12 червня 2008 07:12

Лілія Подкопаєва їде на танцювальне "Євробачення"

Другий міжнародний танцювальний конкурс "Євробачення" пройде 6 вересня у шотландському місті Ґлазґо. Україну представлятимуть 29-річна гімнастка Лілія Подкопаєва та танцівник Кирило Хітров, 24 роки.

Пара брала участь у телешоу "Танці з зірками", вибула за тиждень до фіналу. Для "Євробачення" їх обрала Національна телекомпанія України.

— Цього року правила танцювального "Євробачення" змінено. Чітко прописано, що в конкурсі має брати участь "змішана" пара — професіонал і "зірка", яка професійно не танцює, — пояснює Олена Загороднюк із НТКУ.

Цього року учасники мають представити 2-хвилинний танець вільного стилю. Постановка, музика й костюми повинні мати національні елементи. Із танцем українська пара ще не визначилася.

— Доведеться тренуватися по сім годин на день, — каже "ГПУ" Подкопаєва. — До Ґлазґо зі мною збирається моя кума Ані Лорак. Запрошу ще Андрія Данилка, Андрія Кравчука, інших своїх кумів. А Кирило, мабуть, візьме батьків. Хоча на "Танці з зірками" він їх просив не приїжджати — дуже хвилювався. До речі, заради танцювального "Євробачення" Кирило навіть готовий був перенести дату весілля. Воно в нього назначене на 21 вересня.

Торік українська пара Іллі Сидоренка та Юлії Акропірідзе виборола на танцювальному "Євробаченні" друге місце.

Польщу цього року представлятиме переможець третього сезону "Танців із зірками" актор Марчін Мрочек.

Зараз ви читаєте новину «Лілія Подкопаєва їде на танцювальне "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі