пʼятниця, 07 березня 2008 07:02

Ліцеїстка виходила з гуртожитку по простирадлах

Учениця Сумського професійного ліцею харчових технологій та дизайну Анастасія Заєць, 17 років, хотіла зробити своєму хлопцеві сюрприз до дня народження і прийти в гості без попередження.

Але була десята вечора, ліцеїстів у цей час із гуртожитку не випускають. Дівчина зв"язала простирадла і близько опівночі почала спускатися з п"ятого поверху. Біля третього Настя зірвалася і впала. Самостійно піднялася, пішла на зупинку й одразу поїхала до лікарні. У ліцеїстки виявили тріщину в хребті й перелом стопи.

— Настя хороша дівчина, сирота, — розповідає директор ліцею Василь Денисенко. — Вона непогано навчається, активна. Її навіть обрали до учнівського самоврядування. Ніхто не чекав, що вона таке утне.

Із хлопцем вони зустрічаються давно, хочуть одружитися.

— Він працює, Настю одягає і взуває мало не найкраще в ліцеї, — каже Василь Денисенко. — Я їздив до нього, знайомився. Він має гарний будинок, сусіди добре одзиваються про нього.

Зараз ви читаєте новину «Ліцеїстка виходила з гуртожитку по простирадлах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі