Ексклюзиви
субота, 03 листопада 2007 07:03

"Лама" виграла премію МТV "Кращий виконавець України"

1 листопада на церемонії вручення європейської нагороди МТV у Мюнхені премію "Кращий виконавець України" отримав український гурт "Лама". На нагороду претендували "Океан Ельзи", "Естетік Едюкейшн", "ВВ" та співачка Гайтана.

— Зазвичай рівень популярності співака визначається за показниками продажу платівок або повними концертними залами, — каже вокалістка "Лами" Наталія Дзеньків, 29 років. — "Кращого виконавця України" обирали за результатами голосування шанувальників. Нарешті Україна приєдналася до великої родини MTV.

Цього року канал "МТV" почав працювати в Україні, тому наші виконавці мали змогу брати участь в конкурсі. Голова відділу маркетингу каналу Євген Репетько, 33 роки, каже, що потрапити в п"ятірку номінантів було важко. Їх обирали експерти за такими критеріями: рівень популярності співака, кількість альбомів, хітів та місця в хіт-парадах.

Переможця обирали СМС-голосуванням.

— Номінанти ще перед нагородженням знали, хто переміг, а хто ні, їм сказали, — пояснює Євген Репетько. — Але людям потрібне шоу, тому інтрига зберігалася до кінця.

Найкращим виконавцем Росії третій рік поспіль визнали Діму Білана. Найкращим гуртом на конкурсі став "Лінкін Парк". Джастін Тімберлейк, який торік був кращим виконавцем, не отримав жодної нагороди.

Телеканал "МТV Європа" вручає свої премії з 1994 року.

Зараз ви читаєте новину «"Лама" виграла премію МТV "Кращий виконавець України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути