четвер, 09 серпня 2007 07:03

Крокодила-втікача сфотографували на пляжі

Два місяці тому артисти цирку шапіто проводили рекламну акцію на узбережжі Азовського моря в Маріуполі. В одному з номерів брав участь метровий нільський крокодил. Не витримавши спеки, він утік. Усі думали, що загинув.

Але вже кілька разів жителі міста бачили рептилію, яка грілась на сонці. Днями крокодила навіть сфотографували на пляжі в Маріуполі.

— Днями фото оприлюднимо, — кажуть у МНС. — Його зробили поблизу маріупольського судноремонтного заводу. Саме там, де в травні втік крокодил.

Через місяць після втечі рептилію бачили тут працівники заводу. Тоді рятувальники на це не звернули уваги, оскільки не було документальних підтверджень. Тепер, коли є фото, крокодила ловитимуть.

— Група рятувальників зранку сидить у засаді біля пляжу, — каже начальник міського управління МНС Сергій Харченко. — Але ніхто з них не знає, як ловити нільського крокодила.

Рятувальники сподівалися на допомогу дресирувальника, 32-річного Артема Караката. Але той відмовився. Власник крокодила каже, що має дуже напружений графік. Цирк переїздить з одного міста в інше.

Каракат запропонував зловити рептилію за допомогою декоративних білих пацюків. Розкласти їх на березі. Коли крокодил підпливе, накрити його сіткою.

Зараз ви читаєте новину «Крокодила-втікача сфотографували на пляжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі