вівторок, 15 грудня 2009 07:34

Криса напищала мелодію в мікрофон синові Шурова

Співак 25-річний Василь Бондарчук несе на руках свою доньку Аріану-Селесту, 1 рік. Вони прийшли до столичного кафе "Волконський" на презентацію передачі "Шалені татусі", яка виходитиме щоранку о 06:55 на телеканалі "Інтер". Дружину, співачку 23-річну Катю Веласкес, Василь залишив удома.

Дитина морщиться від спалахів фотокамер, тягнеться руками до мікрофонів.

— Ми вперше на люди вийшли. Ще не звикли до публічного життя, — батько поправляє доньці пов"язку з бантом. — Шкода, що не завжди можу з дитиною посидіти. Часто жертвую вільним вечором, їду на корпоратив. Якщо не працюватиму, то як зможу забезпечувати сім"ю? Це зараз Аріанці байдуже, що носити. А через 10 років прийде з чеками з модного магазину, і я змушений буду все оплатити.

Брат Василя, телеведучий 27-річний Олександр Бондарчук, із пляшечки годує сина 12-місячного Назара. Хлопчик помічає режисера 35-річного Єгора Бенкендорфа із донькою Софією, 1 рік, на руках. Іде до них. Аріана починає плакати.

— Ревнує, — сміється Єгор і пригортає до себе дитину. Щоразу, коли її фотографують, супить брови. — Шоу "Шалені татусі" — моя ідея. Раніше я боявся дітей. Дуже хотів, але боявся. Коли з"явилась Софійка, зрозумів, що бути батьком не страшно. У передачі ми навчатимемо чоловіків, як треба одягати на немовлят підгузки, вибирати одяг, готувати суміші.

Віддає доньку дружині. Та одягає на дівчинку комбінезон і несе до машини.

— Папа, достань мне шарик, — стрибає на місці 6-річний Лев. Він — син учасника гурту "Естетік ед"юкейшен" Дмитра Шурова, 28 років. До ресторану він та батько приїхали велосипедами.

— Живемо неподалік, вирішили покататися, — говорить Дмитро. Несе синові тарілку із сухим сніданком. — Удома не встигли поїсти. Лев капризував, то я дозволив йому не снідати. Нічого йому не забороняю. Син о шостій ранку, о першій ночі може сісти за піаніно. Сусіди обурюються, стукають у стіну. У мене в квартирі є маленька студія. Кілька днів тому малий бавився там. Записав спів нашої домашньої криски. Коли її стискати, вона прикольно пищить. Криса напищала йому мелодію в мікрофон. До нового року виставлю її в себе на сайті.

Зараз ви читаєте новину «Криса напищала мелодію в мікрофон синові Шурова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі