середа, 20 лютого 2008 07:12

Кременчужани виставляють оцінки посадовцям

Третій тиждень у Кременчуцькому міськвиконкомі посадовці пропонують відвідувачам заповнити анонімні анкети й оцінити їхню працю за 5-бальною шкалою.

Потрібно відповісти на десять запитань. Зокрема наскільки працівник був привітний, чи умів відповісти на запитання, чи вимагав додаткову винагороду за надання послуги.

— Таке впровадження пов"язане з переходом до системи управління якістю, — каже начальник управління розвитку Кременчуцького міськвиконкому Людмила Жорняк, 49 років. — У кінці місяця ми підіб"ємо підсумки рівня якості наданих послуг, про які звітуватимемо міському голові Миколі Глухову. Якщо в якомусь відділі працювали недобре, будемо проводити роз"яснювальні роботи, навчання. Хоча слід враховувати, що дехто з відвідувачів може дати неправдиву оцінку.

Бланки вкидають у прозору скриньку, що стоїть біля виходу, біля чергового міськвиконкому. Нині там до десятка анкет.

За словами Жорняк, наприклад, в єдиному дозвільному офісі міськвиконкому за день буває майже 60 осіб. Але анкети кидають не всі. До нових упроваджень звикають довго.

Зараз ви читаєте новину «Кременчужани виставляють оцінки посадовцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі