вівторок, 12 серпня 2008 07:10

"Крайслер" із дітьми скотився зі скелі

Сім"я Норовидових із Литви минулої п"ятниці приїхала на прогулянку в урочище Атлеш поблизу села Оленівка Чорноморського району в Криму. Автомобіль "крайслер" із двома дітьми в салоні 33-річний батько залишив біля дороги і з дружиною оглядав краєвиди. За мить автівка покотилася вниз зі скелі.

— Коли чоловік це побачив, почав чіплятися за машину, щоб врятувати дітей. Як він хотів її зупинити — невідомо, бо в салон не потрапив, — розповідають в управлінні МНС Чорноморська. — Машина впала із 20-метрової скелі, разом із двома дітьми. Водія вона розмазала по скелях, а потім придавила днищем.

Діти після падіння вижили. 12-річний хлопчик отримав перелом стопи, а молодший, якому немає й року, — лише подряпину. Він сидів у дитячому автомобільному кріслі й був пристебнутий.

Норовидові відпочивали в Євпаторії у друзів. Перед від"їздом чоловік захотів подивитися краєвиди мису Тарханкут. Туди сім"я приїхала на день. Урочище Атлеш відоме своїми мальовничими місцями.

— Машина з автоматичною коробкою передач, стояла на паркінгу. Може, десь дитина зачепила ручку передач, і машина почала котитися вниз, — припускають рятувальники. — Якби чоловік не чіплявся за машину — був би живим. І діти вижили.

Зараз ви читаєте новину «"Крайслер" із дітьми скотився зі скелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі