середа, 20 лютого 2008 07:13

Контрабандні цигарки перевозили у кареті швидкої допомоги

Зранку минулої суботи інспектори митного переходу "Ужгород" на українсько-словацькому кордоні затримали громадянина Польщі. 56-річний Анджей у тайнику карети швидкої допомоги "івеко" незаконно перевозив 1225 блоків цигарок.

Чоловік працює водієм "швидкої" у польській державній клініці. Він удруге перевозив контрабанду з України до Словаччини. Спочатку перевірив, як працюють інспектори Ужгородської митниці. Коли безперешкодно доправив товар, вирішив заробити ще.

Але працівників насторожило, що цей автомобіль удруге за тиждень прямує через Словаччину.

Водій пояснив, що відвозив до Ужгорода хворого й повертається додому. Митники провели посилений обшук машини. Виявили додаткові двері, вварені в задню частину "івеко". За ними поляк і ховав 25 ящиків "Мальборо" та "LМ".

Нині чоловік перебуває на території України і чекає рішення суду. Карета "швидкої" була із державним реєстраційним номером, тому авто повернули польській клініці.

За словами Вікторії Сенгетовської, у Словаччині цигарки в 2,5 разу дорожчі, ніж в Україні. А ближче до Чехії ціна переважає у п"ять разів.

Зараз ви читаєте новину «Контрабандні цигарки перевозили у кареті швидкої допомоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі