пʼятниця, 11 березня 2011 03:00

Кому ви заздрите?
5

Людмила РОМАНЕНКО, 40 років, підприємець, м. Черкаси:

— Вікторії, дружині Сергія Тігіпка. Не тільки тому що має багатого, гарного, розумного й успішного чоловіка. Вона і сама успішна, має бізнес, вихованих дітей. Виглядає не гірше за моделей.

Сергій САУЛЕНКО, 45 років, столяр,  м. Вінниця:

— Моєму знайомому, який колись учителем фізики й математики в школі працював. Потім пішов на базар торгувати. Зараз піднявся, добре заробляє. Каже, що найтяжчу роботу робить увечері — рахує гроші, коли всі домашні спати лягають. Але не заздрю тим, хто обманом заробляє. І спить удома з пістолетом під подушкою. Як кажуть, Бог не фрайєр, усе бачить. Ті гроші не підуть впрок.

Аліса ЄЩЕНКО, 20 років, студентка, м. Полтава:

— Нікому не заздрю. Єслі бачу, що хтось у чом-то кращий за мене, то ставлю вищу ціль і йду до неї. Не страждаю навіть "білою заздрістю". А от мені почті всі подруги завидують. Бо працюю на важливій роботі в поліграфії. Через півроку отримаю червоний диплом.

Арнольд ОЛЕКСАНДРОВ, 41 рік, розповсюджувач журналів, м. Львів:

— Колись заздрив всім у кого є машина, дорога квартира, дача. В мене того всього не було. Найбільше заздрив депутатам. Вони ж гади нічого не роблять, а так шикарно живуть. Мене роздирало з середини. Душа не мала спокою. Почав пити. Потім прочитав Біблію і проникся нею. Там сказано: "Зависть как гниль для костей. Кто завидует, тот растилает сети ближнему своему". Після того перестав заздрити.

Людмила КУЗЬМІНА, 58 років, продавець, м. Київ:

— Завидую Вікторові Януковичу, бо він досяг своєї мети. Якщо став президентом, значить довго йшов до цього. Та не хотіла би бути на його місці. З такою посадою не кожна людина справиться. Більше нікому не завидую, бо якщо так робити й чекати, що все впаде на голову — цього ніколи не буде. Що кому намічено, то тому і є.

Зараз ви читаєте новину «Кому ви заздрите?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі