пʼятниця, 15 листопада 2019 06:06

Командир бригади підірвався на міні

Командир 128-ї гірсько-штурмової бригади Юрій Коростельов підірвався на вибуховому пристрої увечері 12 листопада. Полковник у ­супроводі ад'ютанта об'їжджав позиції бригади біля селища Новотроїцьке на Донеччині.

Коростельов очолив бригаду у вересні. Раніше полковник був начальником артилерії — заступником командира 25-ї повітряно-десантної бригади.

— Полковник у складі невеликої групи військових прямував з одного взводного опорного пункту в інший. Пересувалися по передньому краю. Близько 16:00 під час руху пролунав вибух, — каже Юрій Бутусов, військовий експерт. — На міні підірвалися двоє — комбриг і офіцер, який його супроводжував. Він знайшов сили подати знак, де перебуває. Його винесли, евакуювали в найближчу міську лікарню.

Коростельову відірвало праву стопу й перебило гомілку. В ад'ютанта — відкритий перелом колінного суглоба й множинні вогнепальні осколкові поранення ноги.

Підрив стався у 10 км від ділянки розведення військ №3 поблизу населених пунктів Богданівка-Петрівське.

Тут триває розмінування ділянки саперами з Державної служби з надзвичайних ситуацій. Має завершитися за тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Командир бригади підірвався на міні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі