пʼятниця, 29 жовтня 2010 03:38

Із президентом має бути троє охоронців

Микола Колісник, президент міжнародної асоціації ветеранів спеціальних підрозділів із боротьби з організованою злочинністю "Єдність патріотів":

— Як на мене, нехай Янукович тільки вертольотами й літав би. Це зменшить у Києві пробки. Бо автокортеж президента клянуть на всі заставки, доки він їде на роботу з "Межигір'я".

Працівникам Адміністрації президента нескладно буде організувати польоти. Створять коридор підтримки — авіамаршрут. Він буде зайнятий на годину вранці та ввечері. Гелікоптери варто купувати в Америці. Їх вартість — під мільйон доларів. Уміщують від чотирьох до шести осіб. Висота польоту — 150–200 метрів. Вимоги безпеки до "Борту номер один" дуже жорсткі. Але це не проблема. Із президентом мають бути помічник, троє охоронців і, зрозуміло, льотчик. Водночас можна створити два-три повітряні коридори. З резиденції вилітають два-три гелікоптери, ніхто не знатиме заздалегідь, у якому з них президент. Увечері, коли він  вертатиметься з роботи, коридор можна змістити на 100 метрів убік. І все — ракету вже не наведеш. Та й не вірю я в теракт проти президента в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Із президентом має бути троє охоронців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі