Ексклюзиви
четвер, 12 квітня 2007 07:26

Із машини Яни Клочкової викрали сумочку

— Яна зі своєю подругою Наталею Яковлевою, керівником проекту "Танці із зірками", спочатку подивилися кіно, а потім пішли їсти суші. Машина стояла на вулиці, — розповідає тато спортсменки Олександр Клочков. — Коли повернулися заднє праве пасажирське скло було розбите. Із салону авто зникла сумочка Наталі. Яна свої речі брала з собою.

Крадіжка сталася минулої суботи близько десятої вечора в центрі Києва. За словами Клочкова, крадії помітили сумочку, посвітивши в машину ліхтариком.

— Сигналізація спрацювала, але ж злодії витягли речі за лічені хвилини, — зітхає чоловік. — Нічого особливого в сумці не було: ключі від машини, кредитні картки...

24-річна плавчиха Яна Клочкова їздить на "Мазді-3" зі звичайними номерами. Колись мала іменні — "ЯНА", але через фанатів зняла їх.

— Сумніваюся, що зловмисників знайдуть, — каже її батько. — Яна дуже засмутилася. Колись цю машину подряпали в Харкові, одного разу вона пошкодила задній бампер, коли заїжджала на мийку. А тепер от скло розбили. Ми вже його замінили.

Кілька років тому в Києві викрали джип "Фольксваґен Туареґ" гімнастки Лілії Подкопаєвої. Перед тим її побили. Невдовзі після цього поцупили джип "БМВ X5" гімнастки Катерини Серебрянської. Він пробув у неї лише три місяці.

Зараз ви читаєте новину «Із машини Яни Клочкової викрали сумочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути