понеділок, 19 лютого 2007 16:46

Із колишньої АЗС зроблять притулок для тварин

Громадська організація "Притулок", що діє у Сумах, збирає гроші на домівку для бездомних тварин. 24–25 лютого біля міського ЦУМу, на центральній вулиці Соборній, вони встановлять столики. Там розповідатимуть жителям міста про свою діяльність та намагатимуться дістати потрібні 8 тис. грн.

— Сьогодні ми допомагаємо тваринам лише дерев"яними будками. Хочемо викупити колишню АЗС, яку теперішній власник збирався розбирати на цеглу, — розповідає член організації  Наталія Купрієнко, 24 роки.

Заснував "Притулок" у травні 2006-го ветлікар, кандидат біологічних наук Євген Душкін. В організації тридцять постійних членів і ще кілька десятків тимчасових, каже Наталія Купрієнко.

— До нас приходять люди різних професій, які люблять тварин. Допомагають ветеринари. Але надавати допомогу тваринам часто доводиться просто на вулиці, — говорить дівчина. — Ми хочемо робити це більш професійно.

Зараз ви читаєте новину «Із колишньої АЗС зроблять притулок для тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі