пʼятниця, 08 вересня 2017 06:25

Із кіосків зник соціальний хліб

У кіосках "Київхліб" перестали продавати соціальні види хлібних виробів. Закінчилася дія трирічної угоди з міськадміністрацією, пояснив депутат Київради Олександр Пабат у "Фейсбуку".

— Тут хліб — найдешевший. Тому до магазинчиків завжди стояли 30-метрові черги. А тепер людей немає. На дверях — вивіска "Соцхлебов нет", — каже 41-річна Лариса Поливана. Купує батон за 4,15 грн у кіоску на вул. Дорогожицькій.

У 150 кіосках продавали три види соціального хліба. "Український" коштував 5,25 грн, "Пшеничний" — 4,05 грн, батон — 4,15 грн.

— Ми переуклали інвестиційний договір щодо продажу, і він має виконуватися. Є магазини, де соціального хліба справді не продають. Але цю проблему мають вирішити, — пояснює Віталій Печуляк, 37 років, директор департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА. — Окрім "Київхліба", соціальні сорти можна купити в дев'яти кіосках іншого підприємства з вивіскою "Штрудельок".

— Зріс потік покупців. Лінії перевантажені. Ми майже вдвічі збільшили поставки. Зараз моніторимо ситуацію по кожному кіоску. Довозимо хліб, якщо не вистачає, — зауважує Діана Срібна з "Київхліба".

Зараз ви читаєте новину «Із кіосків зник соціальний хліб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі