четвер, 29 січня 2009 19:17

Із хати вкрали 10 тисяч гривень

До будинку 82-річного Миколи Гризодуба та його 80-річної дружини Олександри з села Сидоряче Котелевського району Полтавщини серед ночі заліз злодій.

— Микола Панасович прокинувся від шурхоту в сусідній кімнаті. Потягнувся до світла, але електрики не було. Бо злодії викрутили пробки в лічильнику, — розповідає "ГПУ" Іван Риженко, 48 років, голова сільради. — У темноті дідусь розгледів чоловіка і кинувся до нього. Каже, нібито чув ще й жіночий голос. Незнайомець схопив діда та бабу і запхав їх у щілину між шафою та грубою. А зверху накидав на них ковдри та подушки.

Доки пенсіонери вибиралися з пастки, злодії втекли через витягнуту шибку. Так само вони й потрапили до хати. Із шафи вкрали 10 тис. грн. Ті гроші вони з дружиною збирали собі на похорон. Пенсію копійку до копійки складали. Подружжя має четверо дітей, які живуть у Котельві, Пархомівці, Києві та на Сахаліні.

Зараз ви читаєте новину «Із хати вкрали 10 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі