четвер, 16 серпня 2007 07:02

Іван Кокодзей утопився в Дніпрі

 

Учора в Києві хоронили 56-річного Івана Кокодзея. Чоловік працював заступником головного лікаря з технічної частини  Центральної міської клінічної лікарні.

— Він був у відпустці. Минулого тижня нам зателефонувала дружина. Сказала, що Іван пішов купатися й не повернувся. Його одяг знайшли на березі.— розповідає в.о. головного лікаря Олексій Волик.

У Дніпрі Івана Кокодзея шукали шість днів.

— Рідні викликали рятувальників і водолазів, але не вірили, що він міг потонути, — розповідає Олексій Волик. — Іван підтримував спортивну форму — бігав, катався на гірських лижах, щоранку плавав.

У понеділок тіло чоловіка знайшли на дні Дніпра. Що сталося з їхнім колегою, у Жовтневій лікарні не знають. Підозрюють, що прихопило серце.

Жив Іван Кокодзей на Оболоні. Купатися ходив на затоку Собаче гирло.

— Він у нас ектремалом був, — зітхають жінки з реєстратури. — Просто не розуміємо, як таке могло статися. Та й колегою був хорошим, завше веселий. Він відповідав за техніку й майно лікарні. Ніяких конфліктів і проблем з Іваном не мали.

Народився Іван Кокодзей в селі Шевченкове Звенигородського району Черкащини. 1979-го закінчив Київський автодорожній технікум. За два роки по тому прийшов на роботу до Жовтневої лікарні. Останні 20 років був заступником головного лікаря.

У небіжчика залишилася 48-річна дружина Людмила та син Тарас, 27 років.

Зараз ви читаєте новину «Іван Кокодзей утопився в Дніпрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі