вівторок, 14 серпня 2007 07:12

Італієць збив трирічну дівчинку

Трирічна Інна Нарижна з села Бабин Гощанського району Рівненщини загинула під колесами іномарки. Дівчинка перебігала автотрасу Київ—Чоп, що розділяє село навпіл. За кілька кроків від тротуару її збив 61-річний італієць Лобасіо Катальдо.

— За три метри звідти надземний перехід, але бабуся повела Інну навпростець, — розповідає 38-річна мешканка села Марина Ковальчук. — Катерина вже старенька, їй важко підніматися сходами. Інна бігла попереду.

Доки бабця перелазила через огорожу між роздільними смугами руху, онучка вибігла просто під колеса "пежо". Від удару розірвався спинний мозок.

Інну поховали в п"ятницю. Її батько підприємець, а мати торгує в продуктовій ятці.

— Італійця затримали. До закінчення суду він залишатиметься в Україні. Лобасіо їхав зі Львова до Житомира, звідти мав дістатися до Італії, — каже інспектор обласної ДАІ Світлана Марко. — Він перший підбіг до дитини, та нічим допомогти вже не міг.

За три дні до смерті Інни на цій же дорозі загинув 76-річний Володимир Фісюренко. Найбільше пішоходів у Бабині гине на трасі вночі та ввечері.

Зараз ви читаєте новину «Італієць збив трирічну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі