середа, 17 березня 2010 08:23

Ірландець вистрибнув із готелю

— Молодий був пацан — 21 рік. Приїхав із батьком, напився і стрибнув з 11-го поверху. Знайшли на землі в трусах, — розповідає "ГПУ" працівник столичного готелю "Україна" на умовах анонімності. У понеділок о шостій ранку біля готелю, що за 300 м від майдану Незалежності, знайшли мертвого ірландця Філіона.

Труп на асфальті помітили на світанку. Експерти кажуть, після падіння тіло годину лежало під будівлею.

— Це самогубство, — каже Юлія Усенко з Печерського райвідділу міліції. — Його бачили в барі готелю з батьком. Не сварилися, сиділи, спілкувалися. Батько пішов першим, хлопець лишився.

Філіон жив в "Україні" три дні. Тієї ночі вийшов із бару на вулицю. Повернувся за кілька годин із пляшкою віскі, піднявся в одномісний люкс, що коштує 1024 грн за добу. Стрибнув із підвіконня. Знайомі ірландця кажуть, за кілька годин до смерті Філіон познайомився із проституткою. Вона відвела іноземця до ювелірної крамниці, випрошувала, аби купив прикраси. Пішла, коли відмовив.

— Дрібна невдача з жінкою навряд чи спричинила б самогубство, — говорить Галина Пилягіна, професор Інституту соціальної та судової психіатрії та наркології. — Стрибки з багатоповерхівок і мостів — третій за популярністю спосіб самогубства.

Тиждень тому, 8 березня, з шостого поверху київського готелю "Прем"єр Палас" вистрибнув громадянин Швейцарії 44-річний Нурі Патрік Вольтер. Невдовзі від отриманих травм помер. У його номері знайшли дві записки.

— За 40 років, що я працюю в готельному господарстві, це перші два випадки, коли європейці зводять у нас рахунки з життям, — каже Микола Євдокименко, 64 роки,  гендиректор Асоціації готельних об"єднань України. — Адміністрації готелів запобігти цьому не можуть. Не відправляти ж на обстеження до психолога кожного, хто хоче зняти номер у готелі!

Зараз ви читаєте новину «Ірландець вистрибнув із готелю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі