вівторок, 09 грудня 2008 16:53

Іподром знеструмили за борги

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

На київському іподромі відрізали світло за борги. Працівники закладу кип"ятять воду на мангалах. Біля вогню гріються, адже в неопалюваних приміщеннях холодно. Власники забирають коней з іподрому. Не хочуть тримати їх у поганих умовах. Не працює навіть кузня — немає світла, вугілля й металу, тому тварин не можна підкувати. З 1 листопада скасували всі перегони. Наїзникам пояснили: доки не підключать електроенергію, змагань не буде.

— Дирекція іподрому нам сказала, що всі гроші йдуть на зарплату персоналу, який працює з рисаками. Більше нічого не говорять, — розповідає "ГПУ" Наталя Юрчишина, менеджер кінного театру "Українські козаки". Він виступає на державних святах. Нині Наталя в Німеччині на змаганнях, спілкуємося по телефону.

За утримання коня на іподромі власник платить 67 грн на день, зокрема й за світло, якого немає. Наїзникам зарплатню востаннє давали за червень — 650 грн. Працівники іподрому переймаються тим, що заклад закриють через відсутність перегонів. Про це скаже будь-яка комісія, що прийде з перевіркою.

Власник іподрому — товариство "Укренергополіс". Купило його торік за 45,9 млн грн. Новий директор Юрій Терехов коментувати ситуацію відмовляється.

— Не треба спекулювати на цьому питанні, — каже він по телефону.

Зараз ви читаєте новину «Іподром знеструмили за борги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі