пʼятниця, 21 вересня 2012 06:00

Ігор Васюник випереджає свого конкурента вдвічі

Представник Об'єднаної опозиції "Батьківщина" 43-річний Ігор Васюник є безперечним лідером по мажоритарному округу №117. Туди входять Галицький, Франківський райони, частина Шевченківського району Львова. Балотуються на окрузі 15 кандидатів.

— Якби вибори до Верховної Ради відбулися у вересні 2012 року, за Ігоря Васюника проголосувало б 30,8 відсотка львів'ян, — говорить про результати опитування керівник соціологічної групи "Рейтинг" 35-річний Олексій Антипович.

На другому місці після Ігоря Васюника — самовисуванець, нардеп-"нунсівець" 47-річний Тарас Стецьків. Він удвічі відстає від фаворита передвиборних перегонів. За нього готові проголосувати лише 15,2% респондентів.

Лідером серед політичних сил у цьому окрузі є Об'єднана опозиція "Батьківщина", за результатами опитування "Рейтингу". У випадку проведення виборів найближчим часом, цю політичну силу готові підтримати 33,3% опитаних. "Свобода" отримує 20,2%, УДАР — 18,3, Партія регіонів — 6,4. Не долають прохідний бар'єр Комуністична партія та "Україна — вперед!" За перших готові віддати голоси 2,9% виборців, за других — 1,9.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Васюник випереджає свого конкурента вдвічі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі