понеділок, 16 лютого 2009 18:32

Хлопець прив"язав коханця матері до коня

29-річного Василя Шупрутька 9 лютого знайшли мертвим біля церкви в селі Борове Рокитнівського району Рівненської області. Чоловік був роздягнутий і побитий. Поруч стояв кінь, до якого була прив"язана нога небіжчика.

— Люди шоковані. Такого в нас і за часи війни не бачили, — обурюється сільський голова Анатолій Конотопчик, 50 років. — На Василя дивитися страшно було — увесь у крові й синцях.

Селянам здалося, що чоловік ще дихає. Вони звільнили тіло від мотузок і викликали лікаря, але Шупрутько вже помер.

У злочині запідозрили 17-річного Івана, однофамільця загиблого.

— У хлопця був конфлікт із Василем. Покійний кілька місяців зустрічався з матір"ю Івана, Галиною, — розповідають у селі. — Але юнак не злюбив його, обіцяв, що поб"є Шупрутька, якщо застане вдома.

35-річна Галина живе з трьома дітьми в центрі села. Іван у родині найстарший, є молодші брат і сестра.

У ніч на 9 лютого Іван повернувся додому пізно вночі. Начебто прийшов із дня народження товариша. Застав у себе вдома Василя, попросив його вийти на вулицю — "поговорити по-чоловічому".

Іван побив Шупрутька. Коли той знепритомнів, прив"язав його ногу до свого коня. Спершу водив тварину полем, потім відпустив. Василь кілька разів ударявся об землю головою. Будь-який із цих ударів міг стати смертельним.

Василь Шупрутько приїхав у село з Полтавщини. Він одружений, має дитину, але з сім"єю не живе. У Боровому покійний гостював у батьків.

У селі співчувають Іванові.

— Шкода дитини — усе життя собі зламав, — каже сільський голова.

Зараз ви читаєте новину «Хлопець прив"язав коханця матері до коня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі