середа, 27 серпня 2014 07:15

Гроші військовим збирають від продажу котів та побачень

— У нас було 16 кошенят. Вирішили влаштувати аукціон "Купи кота — допоможи АТО". Продали двох — за 3500 і 3200 гривень, — 30-річна Уляна Маслова продає котів породи мейн-кун зі столичного розплідника "Літо-Світ" на благодійному аукціоні. Гроші віддає на потреби військових.

– Для мейн-куна це нереально мала ціна. До кризи така порода коштувала до 13 тисяч. Ідеєю захопилися у фелінологічній організації. Її члени займаються розведенням котів. На черзі – донські сфінкси.

Численні благодійні аукціони на потреби армії влаштовують спортсмени та митці. Чемпіонка світу з боксу Аліна Шатернікова віддала свій пояс за версією GBU, завойований 2005 року. Письменниця ­Ірена Карпа продала кабріолет "Пежо" 2002 року випуску. Виставила білу сукню з написом "Путін — х...йло ла-ла-ла". Художник Андрій Горб продає 30 власних ексклюзивних світлин розміром 40х60 см.

Також столичні активісти влаштовують благодійний аукціон побачень. Лотом можна виставити себе. Стартова ціна – 10 грн.

Зараз ви читаєте новину «Гроші військовим збирають від продажу котів та побачень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі