Ексклюзиви
вівторок, 14 серпня 2007 07:05

Грабіжників монастиря спіймали через дві години

Під час служби у чоловічому монастирі в селі Тригір"я Житомирського району четверо чоловіків пограбували келію настоятеля. Винесли десять хрестів із прикрасами, три ікони, срібний дароносець, Євангеліє, престольний срібний хрест із позолотою і 8,5 тис. грн.

— Уранці минулої середи проводилася служба, — розповідає прихожанин Степан Миколайович. — З тильної сторони церкви четверо чоловіків поставили драбину до вікна настоятеля монастиря.

Священик відразу помітив крадіжку й викликав міліцію. За описами селян, невідомі чоловіки від"їхали на автомобілі "BMW" зеленого кольору.

Наряди дорожньо-патрульної служби і ДАІ почали перевіряти схожі авто. Через дві години за 70 км від Житомира в бік Києва на посту ДАІ в селі Кочерів співробітник зупинив чотирьох чоловіків на "BMW".

Даїшник помітив, що ті почали нервувати. Звернув увагу на брудні колеса автомобіля та темний одяг пасажирів. У багажнику в сумці лежали крадені речі.

Зловмисники спочатку виправдовувалися. Казали, що бабуся попросила передати. Коли під"їхала оперативна група з описами злочинців, ті відразу зізналися у скоєному.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжників монастиря спіймали через дві години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути