середа, 05 вересня 2007 07:06

Гонщик Андрій Александров розбився на авторалі

У неділю в Болгарії на авторалі "Слівен-2007" під час змагань загинув український гонщик Андрій Александров, 42 роки. У ролі штурмана на цій гонці була його дружина.

Змагання в рамках Кубка Східної Європи проходять у місті Слівені. У тумані на мокрому покритті Александров проминув поворот. Його машина "Субару Імпреза WRX" вилетіла на узбіччя й на великій швидкості врізалася в дерево. Гонщик загинув на місці.

Дружина, Оксана Александрова, змогла самостійно вибратися з розбитого авто. Її відразу відправили до обласної лікарні міста Слівена.

Після катастрофи змагання зупинили. Аварійники розрізали салон авто для того, щоб витягти тіло чоловіка. Ніхто з глядачів в аварії не постраждав.

— Усі завжди зверталися до нього за порадами, — каже відомий гонщик та журналіст Олексій Мочанов. — У нього навіть прізвисько було — Професор.

Андрій Александров народився у Львові. Багато років прожив в Одесі. 1995 року переїхав до Києва. Тричі ставав чемпіоном України з ралі, двічі — з кільцевих гонок.

Зараз ви читаєте новину «Гонщик Андрій Александров розбився на авторалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі