четвер, 23 грудня 2010 05:30

Гітариста "ВІА Гри" шукають понад три місяці

Автор: фото з сайта www.backoffice.zirki.info
  Володимир Шабалтас
Володимир Шабалтас

— Прокидаюся вранці, електронний годинник показує 5.22. Дивлюся, а чоловіка немає поруч, — каже Наталія Шабалтас, 40 років, дружина гітариста гурту "ВІА Гра" 40-річного Володимира.

11 вересня між третьою і п'ятою ранку він пішов із дому і не повернувся. Із собою не взяв речей, навіть документів і мобільного.

— Це був 19-й день народження нашої доньки Ганни. Звечора планували привітати її, вручити подарунок, — продовжує Наталія й утирає сльози. — Потім мали зустріти Вовину маму з вокзалу, їхати на море. Ми так раділи, що нарешті зможемо всі разом відпочити! А він зник.

Наталія працює начальником відділу ендокринології в центральному госпіталі Міністерства внутрішніх справ.

— Я жила в цілковитому щасті: на роботі порядок, у сім'ї все добре, — говорить Наталія. — Не було такого, щоб Вова сидів і у стелю дивився цілими днями, депресував. Єдине — аж занадто піклувався про нас із донькою останні два тижні.

Зникнення Володимира Шабалтаса розслідує міліція. Спочатку розробляли версію самогубства.

— Усі морги обшукали, парки, сквери, де можна було вчинити самогубство. Ніде нема. Уже у відчаї почала ходити до екстрасенсів. Один сказав — у Борисполі. Усе місто об'їздили з його світлиною. Ніхто не бачив. Інший говорить, в Одесі. Ми там прочесали все — жодних слідів. Але всі ворожки кажуть, що живий. Деякі — він з якимось чоловіком біля лісу блукає. Може не знати, хто він і звідки, тому й не повертається додому.

За іншою версією, гітаристу в напій могли підсипати психотропну речовину, через що він втратив пам'ять.

— Володя не клеїться до образу ловеласа і пияки, травку не курив, — розповідає його товариш 43-річний Ігор Закус, бас-гітарист "ВІА Гри". — Якби йшов до іншої жінки — ніколи не лишив би гітару. Музиканти це точно знають, дружину покинути можна, гітару — ні. Якби була творча криза й він хотів усамітнитися, обов'язково зателефонував би Наташі й сказав би, що все добре.

— Я відчувала себе коханою. Найбільшим компліментом для мене було, коли казав: "Ти — моя гітара", — Наталія великими ковтками випиває стакан води.

Жінка просить усіх, хто бачив або щось чув про чоловіка, схожого на Володимира Шабалтаса, повідомити в найближчий відділ міліції.

Зараз ви читаєте новину «Гітариста "ВІА Гри" шукають понад три місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі