середа, 29 вересня 2010 04:43

Герман Горбачов виграв мільйон гривень

Киянин 26-річний Герман Горбачов виграв у "Лото-забаву" 1 млн грн. 19 вересня він зірвав джек-пот.

— Ми з дружиною любимо ризик, але не азартні. Іноді можемо на останні гроші купити лотерейний білет, — розповідає Герман. — Люди, які вважають лотерею лохотроном, ніколи не виграють. Ми грали десь рік.

Герман родом із Севастополя, у Києві — четвертий рік. Працює менеджером пост-продакшину приватної телестудії. Його дружина Марина — художник-графік, має власну фото-студію. У столиці винаймають 3-кімнатну квартиру.

— За місяць удвох заробляємо десь 10 тисяч, — каже Герман. — Із них 4,5 тисячі йдуть на оплату квартири, 3 — на харчі, ще 2 — на апаратуру і матеріали Марічці. Хочемо квартиру, але як? Кредит — то халепа, винаймати — гроші в нікуди, назбирати — нереально. Вірили в удачу, але не думали, що так скоро.

Герман купив лотерейний білет у середу, 15 вересня. Розіграш був у неділю.

— Сів біля телевізора, став записувати. Ведучий називає номер виграшного білету "0343" — мій. Потім далі — "124", знову співпали цифри. Не вірив своїм вухам.

Тисяч 15 дамо батькам і нарешті заведемо дитину

— Друзі казали — "не брешіть", — додає 24-річна Марина Горбачова. — Родичі досі не вірять.

26 вересня Горбачових офіційно оголосили переможцями. Виграш їм виплачуватимуть протягом 10 місяців.

— 90 тисяч доларів потратимо на двокімнатну квартиру, тисяч 15 дамо батькам і нарешті заведемо дитину, — кажуть.

— У "Лото-забава" грає вся Україна, — говорить Олег Бугаєнко, організатор лотереї. — Це гра — хтось купує 10 років білети і на 11-й виграє, а хтось купує перший білет і одразу має великий виграш. Успішно грають як у містах, так і в селах. Хоча мережа розповсюдження розвиненіша в містах-мільйонниках. Лотерея на відміну від казино і гральних автоматів не спонукає витрачати багато грошей — достатньо двох-трьох білетів. Тут інша система, головне грати регулярно, не пропускати тиражів. 10–16 гривень на тиждень — невеликі гроші для середнього українця. А результат може бути, як сьогодні — мільйон.

Зараз ви читаєте новину «Герман Горбачов виграв мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі