четвер, 24 січня 2008 07:04

Ганна Смолякова померла в Ощадбанку

77-річна Ганна Смолякова померла у черзі за виплатами знецінених вкладів Ощадбанку СРСР. Пенсіонерка, яка проживала одна в центрі Запоріжжя, стояла третьою.

— Черга була досить великою, — кажуть у міському відділі міліції. — Жінка мала при собі всю документацію на виплату грошей. Тобто мала лише отримати готівку. Уже наближалася до віконця, але їй стало зле. Вона сперлася на чоловіка, який теж стояв в черзі, й упала.

До приїзду "швидкої" присутні намагалися привести Смолякову до тями. Але кажуть, вона померла одразу.

— Жінка була вже мертва, коли ми приїхали. Лежала на підлозі, — розповідають у п"ятій міській лікарні швидкої допомоги. — Пізніше експертиза підтвердила смерть через серцевий напад.

11 січня в Запоріжжі в черзі за вкладами Ощадбанку помер 68-річний Анатолій Янов. Днем раніше в черзі за пенсією пішов із життя 76-річний Петро Самар із райцентру Ладижин Вінниччини. У приміщенні Петрові Пилиповичу стало зле. Він хотів вийти на свіже повітря, але не міг протиснутися крізь натовп.

Через тиждень у черзі Ощадбанку Вінниці помер 77-річний пенсіонер.

Компенсацію вже отримали півмільйона українців. У реєстрі за виплатами нині стоять 2 млн 300 тис. людей. Із наступного тижня компенсацію розноситимуть поштарі.

Зараз ви читаєте новину «Ганна Смолякова померла в Ощадбанку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі