Ексклюзиви
середа, 10 жовтня 2007 07:06

Ганна Сейшенко блукала в лісі шість днів

56-річна жителька міста Суми Ганна Сейшенко заблукала в лісі й протрималася без їжі та води майже тиждень. Минулого понеділка пішла по гриби. Із собою не взяла теплого одягу. Знайшли жінку тільки в суботу.

— Я не знала, який день блукаю, — розповідає грибниця. — Не контролювала час. Збирала ягоди та їла їх. Дуже боялася звірів. Уночі ховалася в купі листя. Просто насипала їх під себе й на себе. Так і ховалася, і зігрівалася.

Сейшенко пояснює, що трималася одного місця біля великого дуба. Десь на четвертий день почала кудись бігти. Потім оговталася й повернулася. На п"ятий день вийшла зі схованки.

Говорить, бачила вовків та дикого кабана. Звірі пробігали поруч за кілька десятків метрів.

У Сумському райвідділі міліції кажуть, що задіяли для пошуку 25 чоловік і 20 військовослужбовців. Допомагати в пошуках дозволили місцевим жителям, які знають цю територію. На шостий день жінку знайшли. Її побачив військовослужбовець.

— У неї не було сил. Я побачила мати, а вона щось каже, розмовляє з собою, — говорить 25-річна донька Світлана Окуляк. — Вона була просто виснажена й повторювала, що повернулася лише завдяки втручанню потойбічних сил.

Ганна Пилипівна має чоловіка. Після того як її знайшли, він каже, що більше не пустить дружину по гриби.

Зараз ви читаєте новину «Ганна Сейшенко блукала в лісі шість днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути